Partners

Bedrijven waar wij graag mee samen werken.

Zie hieronder een samenvatting van enkele partners van License to Construct.

Warfid

Warfid staat ons bij met al onze financial Due Diligence. Hun diensten omvatten ook adviesverlening met betrekking tot fiscale en juridische materies, het (her)structureren van vennootschapsgroepen, bijstand bij overnames, financieringsaanvragen of familiale vermogensplanningen.

DLPA

DLPA staat ons bij met al onze legal Due Diligence en juridische vraagstukken. Het advocatenkantoor bestaat sinds 1975 en is doorheen de jaren uitgegroeid tot één van de grootste advocatenkantoren in West-Vlaanderen.

DLPA Advocaten heeft jarenlange ervaring in het ondernemingsrecht en staat voor een professionele, cliëntgerichte en pragmatische aanpak. Via een grondige studie analyseren wij onze positie en opties. Door een nauwe samenwerking helpen zij ons met kennis van zaken om onze doelstellingen efficiënt te realiseren.

Stadim

Stadim is een vooruitstrevend en onafhankelijk vastgoedadviesbureau actief in de Benelux-regio. Zij analyseren, waarderen en adviseren over alle types vastgoed. Stadim werkt onafhankelijk en is erkend door alle Belgische banken. Stadim is lid van een Europese alliantie van toonaangevende, onafhankelijke waarderingsbureaus (European Valuers’ Alliance). Hun waarderingen worden uitgevoerd conform de richtlijnen van de 2021 RICS Valuation –Global Standards en de richtlijnen van de 2021 International Valuation Standards (IVS). Zij zijn erkend door Vlabel en ze voldoen aan de International Financial Reporting Standard (IFRS). Ze zijn erkend landmeter met LAN-nummer 141608.

North Flow

North Flow is een high-end adviesbureau dat zich richt op durfkapitaal, financieel- en managementadvies. De belangrijkste klanten zijn: private equity fondsen actief in vastgoed en private banking in de Benelux, maar ook durf kapitaalfondsen in de life science-markt die investeren in start-ups en scale-ups die actief zijn in de ontwikkeling van geneesmiddelen en digital health in heel Europa.

North Flow vervult een adviserende rol voor License to Construct.

Ruitenbeek Real Estate

Ruitenbeek Real Estate is een beleggingsadviseur, actief in de Nederlandse vastgoedmarkt. Voor uiteenlopende opdrachtgevers verwerft Ruitenbeek Real Estate beleggingsproducten binnen de residentiële en/of commerciële vastgoedmarkt.

Ruitenbeek Real Estate is de vaste adviseur voor License to Construct voor alle Nederlandse vastgoed aankopen.

Capiva Plus Fund SCSp SICAV RAIF

Capiva Plus Fund is een open-end fonds opgericht in 2018 in Luxemburg. Het Fonds streeft naar vermogensgroei op lange termijn. Het belegt voornamelijk in vastgoed in België, Nederland en Luxemburg. Het belegt secundair in Private Equity in dezelfde regio. Zowel direct als indirect, in alle soorten obligaties en/of aandelen, maar ook in andere schuldeffecten uitgegeven door dergelijke bedrijven.

Capiva Plus Fund is grootaandeelhouder van License to Construct.

Kom in contact

Op zoek naar een investering?

Wilt u ook dat wij investeren in uw fonds of bedrijf? Wij gaan op een discrete manier te werk. Vul dit document in en wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Vragen? Neem contact op via onderstaande contactgegevens.